сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | За първия учебен ден да подарим на любимите си преподаватели нещо сладко и интересно

За първия учебен ден да подарим на любимите си преподаватели нещо сладко и интересно

Аз детето | 2019-09-02

За първия учебен ден да подарим на любимите си преподаватели нещо сладко и интересно

Септември дойде и няма как мислите на родителите ви и особено вашите да се насочат към училище и към първия учебен ден. Знаем, че като на всеки лятото ще ви липсва, но пък помислете... В училище също ще е вълнуващо и интересно, ще се срещнете със старите приятели или пък ще се запознаете с нови, ще учите интересни неща и ще има с какво да се занимавате, за да не ви е скучно. И независимо, че ви се струва, че учителите нямат търпение да ви натрупат домашни, те всъщност също се радват да ви видят. Те ви обичат и се гордеят с вас и точно заради това са и толкова строги. Пък и вие понякога можете да бъдете големи калпазани, нали? Така че не заслужават ли любимите ви преподаватели подарък за началото на учебната година? Разбира се, че заслужават, а и това е една чудесна традиция, която прави първия учебен ден още по-вълнуващ и тържествен за всички.

Какво мислите да подарите обаче е друг въпрос, чийто отговор не се намира чак толкова лесно. Можете да заложите на традиционния букет цветя, но можете да зарадвате учителите си с нещо по-интересно и нестандартно, което също няма как да не им хареса. И повярвайте – изобщо не е толкова трудно да го направите. Всъщност е доста лесно и приятно! По-точно казано идеята е да подарите на преподавателите си, нещо сладко (и буквално и преносно казано), оригинално и лично, което няма как да не харесат. Все пак всички обичаме по едно-две или по 10-20 бонбончета, които да подсладят деня ни, нали? А ако тези бонбончета са поднесени в красив буркан с лично нарисувана и написана забавна бележка и малка панделка – се превръщат в невероятно сладък и интересен подарък, който ще даде успешен старт на новата учебна година.

Най-хубавото е, че няма правилен или грешен начин по който да изработите този подарък. Всичко зависи от въображението ви. Основното е да купите бонбони разбира се – може да са от онези шаренките, може да са шоколадови, за смучене или желирани. Такива, каквито мислите, че ще харесат най-много на преподавателя ви. Последните дори можете да сготвите сами ето по тази интересна рецепта. Така хем вие ще си хапнете, хем подаръкът ще стане още по-оригинален и личен. После просто сипете бонбоните в красив буркан или пък в обикновен, като предварително му махнете всякакви етикети. След това го затворете здраво с капачка, а накрая завържете малка панделка и на нея залепете с тиксо или пък прикрепете етикетче с послание. Можете да го направите на принтер или пък да го нарисувате и надпишете сами.

Може да е просто послание с пожелание или пък нещо по-забавно, като „Благодарение на вас съм толкова „smarty“ (това ще е особено подходящо ако го напълните с онези шарени шоколадови бонбони, защото знаете, че те се казват „Смартис“. Със същите можете да напишете по едно пожелание за всеки цвят. Ако пък са желирани или шоколадови можете просто да надпишете, че това са бонбони, които да развеселят и подсладят деня или пък че са „хапчета за спокойствие, когато раздразните учителя си“.

Има толкова много неща, които можете да измислите. Не се съмняваме дори и по-забавни от тези. Просто оставете въображението да ви води и ще видите какъв красив подарък ще направите. Много по-красив от традиционните букети, а няма какво да се лъжем... и много по-евтин и въпреки това оригинален.

Снимки: creativechild.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град