Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Юникити“ – новият сериал за приятелството и забавлението стартира на 21 май

„Юникити“ – новият сериал за приятелството и забавлението стартира на 21 май

Аз детето | 2018-05-17

„Юникити“ – новият сериал за приятелството и забавлението стартира на 21 май

Новият анимационен сериал „Юникити“ стартира по Cartoon Network на 21 май. Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 17:00 часа. Котето еднорог, на което е кръстен сериалът, ни е известно от широкоразпространената лента „LEGO: Филмът“. Историята е продуцирана от Warner Bros.

Юникити е владетел на магическо кралство, в което се развива действието. Чрез него попадаме в изцяло анимирана вселена, която ни представя свят, пълен с приключения, приятели, вълнения и танцови партита. Като господар на кралството дните на Юникити са доста натоварени и пълни с отговорности.

За нея най-важно е да е сигурна, че всички са щастливи и да избави кралството от негативността. Оптимизмът ѝ обаче не бива да бъде разбиран погрешно. Тя не трябва да бъде ядосвана. С нея трябва да се внимава, въпреки безкрайната ѝ енергия и креативност. Ако някой попречи на разпространението на позитивните ѝ вибрации или пък натъжи малкия ѝ брат и най-добър приятел Пъпикорн, тя може да стане много страшна. Освен тях двамата в замъка живеят високообразованата д-р Фокс и довереният бодигард на Юникити – Хоукодайл. Въпреки премеждията, които преминават, Юникити и нейните приятели се стремят да направят всеки ден колкото се може по-щастлив и изпълнен със забавления.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град