новини детски

Начало | новини детски | Усмивки, забавления и чудесни награди ви очакват на „Детска Игриада“

Усмивки, забавления и чудесни награди ви очакват на „Детска Игриада“

Аз детето | 2017-06-07

Усмивки, забавления и чудесни награди ви очакват на „Детска Игриада“

Знаете ли, кое е по-забавно, по-здравословно и по-полезно от спортуването? Спортуването заедно със семейството и много приятели! Казваме ви, няма по-страхотно нещо от един забавен ден в парка, в който да потичате, да поскачате на воля. Да се запознаете с някои нови спортове, а накрая дори и да си тръгнете с награди. Това може да се случи, ако дойдете на нашата „Детска Игриада“. На 10-ти юни от 9 часа ви очакваме в столичния парк „Заимов“, за да спортуваме заедно – всички майки и татковци също са добре дошли. Обещаваме ви едно весело и приятно прекарване с най-разнообразни спортни дейности, които биха се харесали на всеки.

Велокрос, лека атлетика, щафетно бягане, бадминтон, щафетни игри са състезанията в които може да се включи всяко дете от 5 до 12 години. Родителите също са поканени да участват и да дадат пример на своето дете, както и да споделят радостта от спорта с него. Това е и мотото на тазгодишното издание на „Детска Игриада“. Всички знаем, че децата се учат най-добре, когато могат да вземат пример от родителите си. Какъв по-добър пример от това да спортуват и да се забавляват заедно с вас?

Обещаваме ви незабравимо спортно приключение! Подготвили сме и интересни демонстрации на различни спортове – хокей, айкидо, лонгборд, карате киокушин, тенис на маса, фехтовка! Всичко това ви очаква на 10-ти юни в парка „Заимов“! Но има и още: като на истинско спортно състезание и приключение сме ви приготвили и чудесни награди. За най-добрите състезатели във всеки спорт ще има и много изненади и атрактивни награди:

  • часовници MyKi;
  • страхотни спортни раници от Мтел;
  • комплекти за оцеляване в природата – powerbank kit, специална алуминиева бутилка за вода, многофункционално ножче, осигурени от Greenlife;
  • енциклопедии за акули и праисторически животни, продукти за имунната система, подаръци от Doppelherz;
  • атрактивни награди от Sport depot;
  • ваучер за пазаруване от Meblik.

Вече готови ли сте да дойдете? Тогава се регистрирайте за участие в „Детска Игриада“ бързо и лесно на специалната платформа http://igriada.az-deteto.bg/, където е качена и информация за програмата и регламента на всички състезания.

„Детска Игриада“ тази година се организира в партньорство с Mtel, Allterco, Green life, Selecta, ФЛОРИНА, „Меблик“.

Медийни партньори: Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, радио N-JOY



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град