интересно

Начало | интересно | Ще познаем любимата ви торта с няколко случайни въпроса... – забавен и сладък тест

Ще познаем любимата ви торта с няколко случайни въпроса... – забавен и сладък тест

Аз детето | 2018-04-20

Ще познаем любимата ви торта с няколко случайни въпроса... – забавен и сладък тест

Обичате ли торта? Ние обожаваме. Няма значение от формата – кръгла, квадратна, сърце, триъгълник. Обичаме всякакви торти – малки и големи. За вкуса обаче имаме претенции. Това със сигурност се отнася и за вас. Естествено ако ей сега някой ни предложи парче торта – няма да откажем, каквато и да е тя. Но ако имаме възможност да избираме определено ще се спрем на нещо с много шоколад или пък лек крем и плодове. А вие какво бихте избрали... Знаете ли, не ни казвайте! Обзалагаме се, че ще познаем като ви зададем няколко случайни въпроса, които нямат нищо общо с храната. Направете нашия забавен тест, а след това споделете с нас в коментарите дали сме познали. Ако не сме то поне ще сме се забавлявали заедно. Лесно е! Срещу всеки отговор ще намирате буква. Записвайте я или я помнете и след това, която буква преобладава, тя е вашият резултат. Готови ли сте за един вкусен и забавен тест, защото ние сме!

1. Изберете цвета, който ви харесва най-много!
а. син
б. жълт
в. зелен
г. червен

2. Кой от сезоните ви е любим?
а. зима
б. лято
в. есен
г. пролет

3. Имате свободен час в училище. Какво бихте направили?
а. ще четете книга
б. ще играете с топка с приятелите
в. ще гледате забавни клипчета на телефона
г. ще си учите за следващия час

4. Кое е нещото, което най-често правите на компютъра?
а. гледате клипчета
б. играете на игри
в. четете любопитни факти
г. чатите си с приятелите

5. Кой от изброените герои харесвате най-много?
а. Пипи Дългото чорапче
б. Мечо Пух
в. Хари Потър
г. Магнус Чейс

6. Кой от изброените плодове харесвате най-много?
а. банан
б. мандарина
в. малина
г. пъпеш

7. Ако можехте да имате някоя от тези магически сили коя щеше да е тя?
а. летене
б. четене на мисли
в. огромна сила
г. телепортация

8. Кой от изброените училищни предмети ви допада най-много?
а. математика
б. литература
в. английски език
г. история

Време е за вкусни резултати!

Ако имате най-много „А“ то със сигурност не бихте устояли ако сега пред вас имаше парче или пък цяла торта „Гараш“. Все пак обожавате шоколада, а тя е така шоколадова и за вас се топи в устата, което я прави и тортата на всички торти. Мммм... вкуснооо...

Ако имате най-много „Б“ то вие обичате плодовите торти! За вас няма нищо по-вкусно от блат с лек крем и купища плодове отгоре, отдолу и между блатовете. Да, вярно, че шоколадът е вкусен, но за вас нищо не може да се сравнява с природната сладост и аромат, който плодовете носят.

Ако имате най-много „В“ то вие не бихте отказали един „Наполеон“. Може и да не знаете, че тази торта се казва точно така, но хрупкавите блатове и въздушния бял крем между тях са любимото ви. Толкова е прекрасно, че сякаш стъпвате по облаците. За други хора този сладкиш може и да не е особено вкусен, защото съдържа основно само две съставки, но за вас това е върха на тортите.

Ако имате най-много „Г“ то със сигурност ще ви потекат лигите от простата, но вкусна бисквитена торта. Слоеве бисквити, малко вкусно нишесте или друг вид крем. Това за вас е идеалната и най-вкусна торта на света. Харесвате я и защото можете да си я приготвите лесно и бързо у дома и да добавите каквото ви харесва. Определено сме на ваша страна. Ние също обожаваме бисквитените торти!

Снимки: pexels.com



Коментари
2 коментара

Бела и конете , ,

Публикувано на 11.08.2022

На теста съм шоколадова и торта с лек крем, но попринцип е плодова торта, която ми е любимааа. Иначе интересен тест, обожавам такива тестове.

Теодора , 12 г.,

Публикувано на 13.10.2022

Аз имам равен брой б и г, но отивам към плодовата торта, защото аз обичам такива торти.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град