интересно

Начало | интересно | Проверете колко наблюдателни сте точно и открийте разликите в тези вкусни картинки

Проверете колко наблюдателни сте точно и открийте разликите в тези вкусни картинки

Аз детето | 2020-08-25

Проверете колко наблюдателни сте точно и открийте разликите в тези вкусни картинки

Хамбургер, пица, мъфини, сладолед, спагети... Не, не изреждаме менюто на новия ни ресторант, нито какво смятаме да обядваме през следващите няколко дни! Това освен имена на вкусни продукти за хапване са и тези, които ще тестват колко точно сте наблюдателни и какво око имате за детайла. Ще трябва да откриете само една разлика в картинките, но да знаете, че тя е доста трудно откриваема и само най-наблюдателните от вас ще я открият. Тези, които имат око за малките подробности също и ако откриете разликите поне на 2 от картинките ви съветваме да опитате да рисувате ако все още не сте, защото след като забелязвате такива неща, значи най-вероятно ви бива за художници.

За да разберете, ще намерите и отговорите под всяка картинка, но не хитрувайте, не ги гледайте. Вярно е, че няма как да ви видим, но пък то ще си е за вас... Сега да започваме!

Трудно, нали? Но вгледайте се в чушките, ще забележите, че на едно място е зелена, а другата на същото е червена.

И тук е подобно, едното захарно кръгче е синьо, а на първата е червено.

Ами... малко от зеления лук го няма, вгледайте се по средата на парчето и ще видите.

Тук е по-лесно, наистина, вгледайте се внимателно... Виждате ли как едната сьомга в сушито е станала по-малка? Е, това е то!

Мммм... какъв прекрасен сладолед, но защо в едната чаша пуричката е по-малка... А, да, нали търсехме разлики, малко се разсеяхме при вида на сладоледа.

Ами тук, какво става тук! Просто е, едното крайче на навитите на вилица спагети го няма. Да не сте го отхапали вие?

Ето тук вече е почти невъзможно, така че и да не сте познали, не се притеснявайте. Това е само за най-най-най-наблюдателните, които се вглеждат в детайлите дълго време. Ще забележите, че в горното парченце ягода семената са повече...

Е, как се справихте? На колко от картинките намерихте разликите, споделете с нас!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град