игри в дома

Начало | игри в дома | Пингвини в снега – бързо и приятно творческо занимание

Пингвини в снега – бързо и приятно творческо занимание

Аз детето | 2019-12-07

Пингвини в снега – бързо и приятно творческо занимание

Прави ли ви се нещо различно, но не много трудно, което ще ви осигури един интересен и забавен половин час преди лягане или преди да е готова вечерята. Но без да трябва да се стараете чак толкова и да отделяте много внимание. Тогава ви предлагаме това бързо и приятно творческо занимание, което е идеално точно за такива моменти. Красиво и бързо. Знаете ли кое е нещото, което се рисува най-бързо – пингвини в тъмна снежна нощ. Стават лесно и красиво.

За подобна забавна рисунка ще ви трябват само черен лист хартия, бял и оранжев маркер или молив или нещо друго за рисуване в тези цветове. А ако искате можете да го нарисувате дори и на компютъра. Както вече казахме много пъти, лесно, красиво и бързо е.

Нарисувайте два закръглени правоъгълника или ако искате ги наречете два слаби кръга, а може и повече ако искате повече пингвини ето така:

После на всеки от тези два слаби и издължени кръга нарисувайте по две очи – две бели кръгчета. Под тях нарисувайте един обърнат оранжев триъгълник, а от долната страна и две малки крачета. Така направете с всеки пингвин. Накрая около тях нарисувайте куп малки и големи снежинки и сте готови. Никой не може да отрече, че това са пингвини в тъмна снежна нощ. Яко, нали?

Вижте още:
Пухкава боя, с която ще издигнете рисуването си на ново ниво



Коментари
1 коментар

mort1976 gaming Трифоно, 14 г.,

Публикувано на 01.05.2017

Направих това и... хареса ми като цяло , но искам да знам кой даде идеята.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град