зоокът

Начало | зоокът | Няма да намерите коте, което спи по-сладко!

Няма да намерите коте, което спи по-сладко!

Аз детето | 2019-12-24

Няма да намерите коте, което спи по-сладко!

Всички знаем, че котките са майстори на съня, защото могат да спят по всяко време, навсякъде и във всякакви смешни пози. Интернет изобилства от такива снимки, които можем да гледаме часове. Всъщност смятаме, че тези кадри се увеличават с всяка секунда, защото котките са едни от най-популярните домашни любимци, а пък кой не би искал да се похвали с необичайна и сладка снимка на любимото си четириного в целия свят. Котките често обичат да спят на една страна или навити като кравайчета и това е наистина сладко. Има обаче някои, които обичат да лежат на гърба си с изправени крака, почти както и повечето от нас. И оранжево-бялото коте на име Чата вероятно е най-известното, което владее този номер.

Запознайте се с Чата, двумесечно коте от Япония, което може и да не е наясно с това, но от 2 седмици е най-популярното в интернет и всички го обичат заради специалния му начин на сън. Както можете да видите на снимките, Чата лежи на гърба си с изпънати до тялото му предни лапки и задни вирнати право на горе. Не е ли това наистина сладко? Като добавим и блаженото и удовлетворено изражение на муцунката му – то просто може да ни разтопи от умиление. И не се притеснявайте, както много други хора. Чата може да се изправя съвсем сама и много лесно след като реши, че сънят ѝ е достатъчен или пък най-вече, когато е време за хапване.

Чата има по-голяма сестра на име Чава, която в момента е на девет месеца. Заедно с прекрасната си сестра Чата вече е натрупала доста голяма фен-база, с повече от 41 000 последователи в Instagram. А вие имате ли котка? Защо не ни изпратите снимки как спи, може пък да успеем да я направим звезда. ;-)

Прочетете и още няколко весели котешки истории:
Скрапи – котаракът с най-необикновената красота
Наистина ли котките никога не падат по гръб?
Учените доказаха: котките разбират, когато ги викате, но просто ви игнорират нарочно
Запознайте се с Тор – най-красивата котка на планетата Земя



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град