интересно

Начало | интересно | Нова игра в стил „Хари Потър“ най-накрая ще ви даде възможност да учите в Хогуортс

Нова игра в стил „Хари Потър“ най-накрая ще ви даде възможност да учите в Хогуортс

Аз детето | 2017-12-13

Нова игра в стил „Хари Потър“ най-накрая ще ви даде възможност да учите в Хогуортс

Всеки Хари Потър фен познава това чувство на тревожно чакане да получи своето писмо за приемане, доставено естествено със сова, в училището за магия и вълшебство Хогуортс. Сега, 20 години след появата на първата книга за момчето магьосник, цели поколения от големи и по-малки вещици и магьосници ще могат да постъпят в училището и без да са получили заветното писмо. Това ще се случи благодарение на една много интересна нова игра за смартфони наречена „Harry Potter: Hogwarts Mystery“.

Мистериозната и интересна игра ще се появи с едно магическо заклинание през март 2018 година и ще позволи на всички нас да се потопим в света на Дж. К. Роулиннг както никога досега. Създайте си свои собствен герой и преживейте същите неща, каквито изпитаха Хари Потър и приятелите му в училището за магия и вълшебство. Учете защита срещу черните изкуства, участвайте в клуба по дуелиране, борете се с огромни тролове и разбира се разгадавайте тайните и мрачни планове на Онзи-който-не-бива-да-се-назовава! Да не забравяме, че всички любими и не чак толкова любими учители също ще бъдат там и ще помагат или пък ще пречат на приключението давайки ви интересни задачи през цялото време.

Най-хубавото е, че всичко ще е наистина автентично, защото в програмирането на играта е участвала и самата създателка на култовата поредица книги. Според Питър Джеферсън (главният отговорен програмист по създаването на играта) тя ще предложи на всеки Хари Потър фен едно неповторимо изживяване. Няма значение дали сте на 10 или на 30 – играта ще се хареса на всеки, който поне веднъж е бил запленен от магията.

Така че сега просто ни остава да очакваме март 2018! През това време защо пък да не препрочетем и книгите за Хари Потър и да не си припомним неговите завладяващи приключения!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град