интересно

Начало | интересно | Най-вълнуващото състезание

Най-вълнуващото състезание

Албена Митрева | 2017-06-01

Най-вълнуващото състезание

Състезанието всеки момент щеше да започне. Аз отидох до съблекалнята, за да се оправя и видях Амбър. Тя се опита да счупи луната ми, но когато вдигна покривалото осъзна, че е счупила своето слънце. Сега нямаше как да излезе като главна героиня. Беше късно да се поправи. Каза ми, че винаги съм получавала това, което искам и сега само аз съм щяла да бъда главната. Как е възможно изобщо да не може да работи в екип. Тамара дойде и ѝ каза, че трябва да излезе с другите. Тя се разстрои и възрази, но Тамара ѝ каза, че ще се справи. Тогава на мен ми дойде идея.

Музиката звучеше. С Амбър бяхме заедно на Луната. Когато се спуснах, видях семейството ми и най-добрата ми приятелка. Много се зарадвах, че са там. Танцът ни започна. Изпълнихме го невероятно. После дойде ред на най-трудното движение. Досега не бях успявала да го направя. Матео ме вдигна. Успяхме да направим движението. След това всички се събраха и ме хванаха. Танцът приключи.

Всички отбори се събраха. Чакахме да обявят победителя. Всички се хванах ме за ръце. И победителят е отборът на... „Jam&Roller“.

Участва в конкурса на „Сой Луна“



Коментари
1 коментар

Миша Танева, 9 г.,

Публикувано на 03.07.2017

Много артистично! Браво!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град