конкурси

Начало | конкурси | Мисли като Хълцук Кръвожадни Херингски Трети и най-новата му книга спечели!

Мисли като Хълцук Кръвожадни Херингски Трети и най-новата му книга спечели!

Аз детето | 2018-01-09

Мисли като Хълцук Кръвожадни Херингски Трети и най-новата му книга спечели!

Благодарим на всички за участието и за прекрасните отговори, които получихме. Толкова са интересни, че направо ни се прииска да ги изпратим на Кресида Коуел, за да ги използва в бъдещите си книги! Но преди това разбира се е време и за награди! Най-много късмет имаха:

  • Гергана Димитрова;
  • Николай Хаджистойчев;
  • Гергана Книжарова.

Ще се свържем съвсем скоро с наградените, за да им кажем как да си получат наградите, а всички вас очакваме и в бъдещите ни конкурси. Запомнете: вие сте тези, които ги правите така интересни!

* * * 

Имате ли неутолима жажда за приключения? Мечтаете ли си някой ден да преминете през девет планини, за да отидете в десетата или пък да разкажете какво е „имало едно време“. Ако това е така, защо не дръпнете дракона за опашката и не се приготвите за чисто новите приключения на знаменития Хълцук Кръвожадни Херингски Трети! Той и неговият любим дракон Беззъбчо ви обещават чисто нови и още по-невероятни приключения. Макар и измислени и доста преувеличени историите за Хълцук и неговата банда от весели пирати, разбойници и дракони, не само ще ви забавляват както никога досега, но и ще ви научат, че да си герой е по-лесно отколкото си мислиш, стига да взимаш правилните решения.

Говорейки за правилни решения навръх рождения си ден Хълцук изобщо не е толкова спокоен, колкото се е надявал. За да спаси дракона си Беззъбчо от изгнание, той трябва да се промъкне в Общинската библиотека на Мускулестите буци и да открадне свещената книга на викингите. Но за викингите книгите са страшна опасност и те ги пазят под ключ и с въоръжена охрана. В стремежа си да отърве своя другар, Хълцук ще предизвика библиотекаря Косматко Страховити и безмилостната му армия от буцешки воини и ще се сблъска лице в лице с ужасяващите Дракони пробивачи. Ще успее ли да ги победи?

Това е въпрос, който можем да разберем само ако разгърнем новата книга на Кресида Коуел „Как се справя героят със смъртноопасните дракони“. Това е шесто поред заглавие от серията, но не мислете, че е задължително да прочетете книжките в тяхната последователност. „Как се справя героят със смъртноопасните дракони“ излиза по книжарниците точно днес и точно днес ние ви даваме шанса да си спечелите тази прекрасна книга. Как може да стане това ли? Много просто!

Просто продължете историята, която прочетохте преди малко. Разкажете ни накратко как според вас Хълцук би победил библиотекаря Косматко Страховити (или пък няма да успее...), дали ще успее да победи ужасяващите Дракони пробивачи и най-вече как и дали ще успее да спаси своя приятел!

Всичко това ни разкажете като попълните формата малко по-надолу до 31-ви януари, а след това помолете всички роднини и приятели да ви стискат палци, защото трима от вас ще спечелят книгата „Как се справя героят със смъртноопасните дракони“ и ще прочетат истинския край на историята!

Очакваме ви с огромен интерес!



Коментари
12 коментара

Grafinq Sisa, ,

Публикувано на 09.01.2018

koga shte ima nov konkurs

От редакцията: Това е нов конкурс. Пуснахме го преди малко. :-)

Виктория Кьосева , 13 г.,

Публикувано на 09.01.2018

Много ми харесва конкурса! Сайта е страхотен

Габриела Христова, 12 г.,

Публикувано на 11.01.2018

Кога ще има нов конкурс или още не сте планирали (ако да за какво ще е).Аз имам една идея, конкурс за най - добра снимка за зимата. Предварително благодаря

От редакцията: И ние ти благодарим за идеята. :-) Все още планираме точно за какво ще е.

георги , 10 г.,

Публикувано на 13.01.2018

ще има ли конкурс на картон нетлорк

От редакцията: За сега не сме планирали точно такъв, но ще има все някога, този който имахме няма да е последния със сигурност.

Галена Георгиева, 10 г.,

Публикувано на 14.01.2018

Срока на конкурса приключи ли?

От редакцията: Все още не, до края на месеца е.

Борислав Бориславова , 13 г.,

Публикувано на 15.01.2018

Скоро ще имали друг конкурс ?

От редакцията: В края на януари.

Ime Familiq, Vuzra г.,

Публикувано на 24.01.2018

offffffffffffff iskam interesen konkurs

Силвана Славчева, 10 г.,

Публикувано на 31.01.2018

Извинявам се, че отново пиша просто се чудя дали сте го получили. Благодаря за търпението!

От редакцията: Здравей, получили сме го. Не се притеснявай.

Snezhina ivanova, 10 г.,

Публикувано на 03.02.2018

Shte ima li oshte konkursi?I to na cartoon network?

От редакцията: Ще има. Надяваме се, скоро да имаме и на Картун. :-)

Николета Н , ,

Публикувано на 03.02.2018

Кога ще има нов конкурс ? :)

От редакцията: В седмицата между 5-ти и 11-ти февруари, но коя дата точно не можем да кажем.

Адриана Кика, 10 г.,

Публикувано на 07.02.2018

Здравейте,пиша ви ,за да ви питам дали скоро ще има нови конкурси и към коя тема ще са те? Благодаря ви:)

От редакцията: Здравей, след 3-4 дни ще има. Ще е свързан с първи март.

Гергана Димитрова , 9 г.,

Публикувано на 18.02.2018

извинете че питам но видях двете си имена в тези на победителите и искам да питам дали съм спечелила конкурса и кога ще се свържете с победителите ако съм спечелила моля кажете ми моооляяя

От редакцията: Здравей, да ти си спечелила. :-) Писахме по имейла с който си участвала, така че молим да ни отговориш там сега, защото тук няма да е особено подходящо, заради данните, които искаме. И честито за наградата.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град