Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Колко е готино да си лош ще ни покажат Гру и неговият брат близнак в „Аз, проклетникът 3“

Колко е готино да си лош ще ни покажат Гру и неговият брат близнак в „Аз, проклетникът 3“

Аз детето | 2017-05-26

Колко е готино да си лош ще ни покажат Гру и неговият брат близнак в „Аз, проклетникът 3“

Култовата поредица, дала на света любимите жълти пакостници – миньоните, се завръща с трета част. Този юни „Аз, проклетникът 3“ ще нахлуе в кината и ще ни запознае с брата близнак на най-проклетия сред всички проклетници – Гру. Без да подозира за съществуването на своето копие, господарят на миньоните е изправен пред трудности в работата, докато се опитва да загърби живота на злодей заради момичетата и семейството си.

След като благодарение на наглото пораснало хлапе Балтазар Брат Гру губи работата си, миньоните се отричат от него, обвинявайки го, че се е размекнал. И точно когато е в най-голяма безизходица, се появява близнакът му Дру, с когото са били разделени скоро след раждането. Оборудвани с всевъзможни футуристични джаджи, двамата братя сформират колоритен тандем, който е готов да се изправи лице в лице с най-издирвания престъпник в света.

Дали Гру и Дру ще успеят да се сработят и да ни покажат колко е готино да си лош? Ще се върнат ли миньоните при своя господар и ще бъде ли наказан Балтазар Брат за злодеянията си? Отговорите – в „Аз, проклетникът 3“ – в кината от 30 юни на 2D и 3D.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град