фокуси

Начало | фокуси | Когато фокусите и цветовете се смесят се получава весела магийка

Когато фокусите и цветовете се смесят се получава весела магийка

Аз детето | 2018-01-02

Когато фокусите и цветовете се смесят се получава весела магийка

Фокусите трябва да са не само впечатляващи, но и забавни. Всъщност трябва да са предимно забавни. Затова точно днес сме ви приготвили един наистина забавен фокус, който накрая може и да бъде съвсем разкрит от приятелите и семейството, но определено ще предизвика смях и много веселие. Всъщност ще предизвика смях и веселие точно тогава. Ако пък никой не се сети вие спокойно можете да им го разкриете и тогава ще падне още по-голяма веселба, защото как може никой да не се е сетил за нещо толкова просто. С толкова смях и цветове няма как да не се почувствате като истински магьосник.

Цялата работа свързана с фокуса е, че само с една магическа дума над чаша можете да превърнете вода или пък спрайт или друга прозрачна напитка в цветна. Толкова интересно, нали? А всъщност е толкова просто, дори не ви трябва чак такава предварителна подготовка, да не говорим, че пък въобще не трябва да го тренирате предварително. Така е с наистина забавните и смешни фокуси – лесни са, за да може и фокусникът и публиката да се забавляват. Така че готови ли сте за една забавна и шарена магийка?

Ще ви трябват няколко чаши (в зависимост от това колко цветове искате да има), вода (спрайт или друга прозрачна напитка), бои за храна в различни цветове и лед. Естествено и няколко веселяци, които биха искали да видят една забавна магийка.

Единствената подготовка, която трябва да направите е да поставите няколко капки от боята за храна във всяка чаша, а отгоре да поставите и няколко кубчета лед, така че боята да не се вижда. Всъщност и това нещо трябва да направите директно преди да представите фокуса, за да не се стопи ледът. След това излизате пред приятелите си или семейството си и им обяснявате със съвсем сериозен тон, че имате една много впечатляваща сила – да превръщате течности в цветове. След това протягате ръка над всяка чаша казвате нещо фантасмагорично като „вцетуспреобръщалос“ и изсипвате от течността докато чашата почти не се напълни. Всички ще видят, че тя е цветна, а пък вие ще ги изненадате като им обясните, че купонът едва сега започва и в другите чаши ще има и други цветове.

След това повтаряте същото и с другите чаши. Накрая оставяте вашите приятели да се чудят известно време как е станал този номер. След това им разкривате колко простичък е всъщност и следва големия смях за това как никой не се е сетил или пък се е сетил... Важното е да се забавлявате!

Вижте още няколко различни и интересни неща за цветовете:
Да разкрием тайната на красивите цветове на цветята
Цвят тук, цвят там: веселие с цветна лаборатория
Океанска забава с много цвят и малко сол
Как и защо хамелеоните променят цвета си?



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град