Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Кажете сбогом на „Юникити“, защото няма да има повече серии!

Кажете сбогом на „Юникити“, защото няма да има повече серии!

Аз детето | 2019-10-25

Кажете сбогом на „Юникити“, защото няма да има повече серии!

Съвсем неочаквано и непланирано се оказва, че трети сезон за „Юникити“ няма да има! За всички фенове остава да гледаме старите забавни серии и да си припомняме колко хубаво беше началото на това детско. Главната озвучаваща актриса Тара Стронг преди броени дни се изпуснала в свое интервю, че вече не е заета покрай детското, просто защото нови серии няма да има и създаването му е отменено! Все още никой не е потвърдил официално, но се смята, че интересът към странните лего-същества е по-малък от очакваното и това е главната причина да няма планирания трети сезон.

Един от много странни герои от „Лего: Филмът“ се радваше да бъде звездата в цели 70 епизода излъчван в продължение на два сезона по Cartoon Network. И макар че планираният трети сезон изобщо няма да бъде създаден, за най-големите фенове екипът, който стои зад „Юникити“ обещава да поднови сериите или като комикс или като късометражни епизодчета изцяло пускани само в интернет, защото искат да довършат историята докрай. Дали това ще стане наистина можем да разберем само като чакаме и се радваме, че поне получихме цели 2 сезона за котето еднорог на което е кръстен сериалът.



Коментари
1 коментар

Еми Георгиева, 11г. г.,

Публикувано на 19.10.2021

Но защо?!Аз харесвам да гледам Юникити!Аз имам Лего и ще заснема нови епизоди и ще има трети сезон!Аз ще го снимам и ще озвучаваме героите от истинско Лего!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град