важните неща

Начало | важните неща | Интересни хобита и игри за забавна лятна ваканция

Интересни хобита и игри за забавна лятна ваканция

Аз детето | 2017-06-23

Интересни хобита и игри за забавна лятна ваканция

Лятото вече съвсем официално дойде преди няколко дни и училището затвори вратите си пред вас. Вие вероятно сте като повечето деца по света и сте чакали дълго това събитие? Нали така? И тогава може би сте били изненадани да откриете, че ви е малко тъжно, защото изведнъж се оказва че няма какво да правите, абсолютно нищо.
Не знаем за вас, но на нас това ни се случваше често, но все пак не се оставяхме така, винаги си намирахме ново хоби – за всяко лято. Ваканция... Това е време за нови открития. И вие можете да я е прекаране по най-забавният и интересен начин.
 
Ето това са нашите предложения за интересни хобита и игри, за прекрасна лятна ваканция.

1. Организирайте си турнирни по дартс. Нарисувайте мишената навън с тебешири и вместо срелички използвайте кухненска гъба. Освен, че е по-безопасно и почти безплатно, можете да включите и по-малките си братя и сестри.


2. Нарисувайте прекрасни картини по интересен начин – с взривяващи се бои. Правят се много лесно. Смесете оцет, царевично нишесте, водни боички. След това сложете сместа в здрав плик, увийте малко сода на прах в салфетка в плика при сместа и го завържете добре. Разклатете малко плика, той ще започне да се надува и го оставете някъде навън на цимент, отдалечете се и се уверете, че няма да изцапате себе си или някой друг или пък че няма да ви се скарат и гледайте невероятната цветна експлозия. Но първо, много важно е да говорите с родителите си за тази идея и ако те не я одобрят, по-добре си изберете друга, която сме предложили.

3. Започнете да рисувате. Интересен вариант е да смесите малко лепило с вода и боя за храна или яйца и да видите какви блестящи рисунки ще се получат.

4. Обичате да играете с топка и да тичате. То направете си такова поле като на картинката, много е забавно и стават невероятно вълнуващи игри с него.

5. Направете си река от фолио и пластмасови бутилки и пускайте в нея хартиени корабчета, прави се лесно и е интересно. Можете дори да си организирате състезания с приятели.

6. Бродериите върху зебло изглеждат много впечатляващи. Опитайте ги и вие, може и да ви хареса!



7. Такова произведение на изкуството се прави лесно, от пясък върху стъкло.



8. А ако искате да се представите, че сте пътешественик, просто си направете палатка, може дори вкъщи.
 
9. Направете си ракета. Лесно е. Трябва ви сламка, 2-метрово въже, два стола и балон. Вкарайте въжето в сламката, надуйте балона, прикрепете сламката към него, завържете двата края на въжетата за столовете и се пригответе за излитане.

10. Между другото, можете да се създаде цветна змия от мехурчета. Отрежете дъното на пластмасова бутилка и прикрепен към него с тиксо чорап. Капнете боя върху чорапа. В леген напълнете вода, сложете препарат за миене на съдове Потопете бутилката с чорапа там. Духнете в гърлото на бутилката и се пригответе за цветна феерия.

11. Ако сте творческа личност, опитайте се да направите нов дизайн на дрехите си.



12. Подарете си нова играчка. Направете си забавно човече от балон и брашно.

Можете да се забавляват, колкото искате, трябва ви само въображение, за да измислите нещо. Ако се опитате ще видите, колко чудати и прекрасни идеи ви идват, с които дори няма да усетите кога ще мине лятото, без да сте изпълнили дори половината от тях.

Снимки: tvidi.ru

Вижте още:
Разнообразни и интересни занимания за лятната ваканция очакват децата в Казанлък
Каква е твоята идеална ваканция? – тест
Цялата лятна ваканция при баба
Какво е морската ваканция



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град