афиш

Начало | афиш | „Голямото пътешествие на малкото крокодилче“ – куклен театър „Сириус“ подарява на децата безплатна онлайн пиеса

„Голямото пътешествие на малкото крокодилче“ – куклен театър „Сириус“ подарява на децата безплатна онлайн пиеса

Аз детето | 2021-01-15

„Голямото пътешествие на малкото крокодилче“ – куклен театър „Сириус“ подарява на децата безплатна онлайн пиеса

На 16 януари от 17 часа малките, но и по-големите, могат да гледат „Голямото пътешествие на малкото крокодилче“. Това е пиеса на театър „Сириус“, която ще може да се проследи онлайн. А поканата идва от Общински културен институт Дом на културата „Красно село“, информират от Дирекция „Култура“ на Столична община.

Красивата история разказва за неутолимата детска жажда за нови знания, пътешествия, откривателства и приятелства. Пиесата е за деца над 3-години и може да бъде гледана онлайн от тук!

Театър „Сириус“ е създаден през 1989 година от Александър Стоилов (драматург и режисьор) и от група актьори и режисьори-съмишленици завършили Академията за театрално и филмово изкуство „Кр. Сарафов“ в София. Тяхната цел е чрез експериментиране и импровизация да създават театър, отразяващ проблемите на нашето време – социални, морални, етични, както за деца, така и за възрастни. Трупата се стреми да открива различни интересни форми и решения чрез които да реализира своите нестандартни идеи, да провокира публиката, изграждайки нравствени ценности.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град