игри в дома

Начало | игри в дома | Евтини и интересни миниприключения, които да си организирате с приятели

Евтини и интересни миниприключения, които да си организирате с приятели

Аз детето | 2018-04-26

Евтини и интересни миниприключения, които да си организирате с приятели

Понякога рутината е ужасна и много скучна! При това никой не е защитен от нея, често се случва както възрастните, така и децата да изпадат в лошо настроение поради еднообразието на ежедневието и макар да изглеждат щастливи, дълбоко в себе си да искат да направят нещо различно. Може би ви се струва, че това не се случва на вас, но сме убедени, че не е така. Ходене на училище, няколко извънучебни дейности като частен урок по математика или чужд език, спорт и разходка с приятели или пък просто висене на някоя пейка наблизо. Това изглежда като хубав живот, но често човек има нужда да прави и някои по-различни неща. Да има и приключения... При това изобщо не е нужно това приключение да е свързано с нещо много скъпо, отнемащо много време, като пътуване и подобни. Вместо това има също толкова забавни и далеч по-евтини алтернативи. Опитайте – задължително с приятели!

Местни концерти

Независимо дали става дума за концерт в парка или в читалище. Те може да не са на любимите ви изпълнители и определено не в стила, който повечето от нас харесват, но никак не са за изпускане и определено ще ви изведат от рутината. Ако пък във вашия град, село– няма такава възможност винаги можете да си направите собствен концерт. Просто пуснете любимите си песни и пейте и танцувайте с тях.

Хапнете нещо ново и различно

Малка стъпка извън вашата зона на комфорт може да бъде истинско приключение. Затова защо не си изберете някоя рецепта, може дори и от нашите, нещо което не сте опитвали никога и не си го приготвите, разбира се заедно с приятели. Готвенето с приятел е по-незабравимо и толкова забавно, колкото не сте и подозирали. Така например ние си направихме и списък с по-обикновени храни, които винаги сме избягвали поради една или друга причина. След това отидохме до магазина и си купихме част от тях. Бяхме решени да ги вкусим. Това си беше истинско забавно приключение в света на храната и дори открихме, че обичаме някои от тях.

Творческа дейност

Тя винаги е различна и забавна, точно като приключение. При това може да е свързана с безброй неща. Може би имате стара тениска, която се нуждае от малко редизайн или пък други подобни дрехи. Можете да направите картички или пък ръчно изработен подарък за якого, който скоро ще има рожден ден. Можете да рисувате и още куп неща, вдъхновете се от нашите идеи тук!

Върнете се към времето, когато сте били по-малки

Мислите си, че „Не се сърди, човече“ е за бебета или пък че любимата ви компютърна игра отпреди няколко години вече не струва. Защо не опитате пак? Гарантираме ви, че ще ви е интересно отново. Така например нас въобще не ни беше срам да излезем навън и да си направим една бърза игра на криеница. Прекарахме си чудесно!

Опитайте се да научите нещо ново

Независимо дали става въпрос за някакви научни факти, клипче с йога за начинаещи, плетене или нещо такова. Стига да е ново, ще си е цяло забавно приключение. При това ще бъде и много полезно!

Снимка: pexels.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град