сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Ефектни и красиви коледни картички, които можем да направим в последния момент

Ефектни и красиви коледни картички, които можем да направим в последния момент

Аз детето | 2015-12-22

Коледа вече е буквално на прага и така очакваните от нас празнични и хубави дни дойдоха. Така че вече сигурно сте се погрижили да подарите и нещо специално на вашето любимо семейство и приятели. Ако обаче от училище и вълнение сте нямали време, не се притеснявайте, ще ви покажем няколко картички, които се изработват буквално за по-малко от час, а са доста красиви и ефектни.

Коледни картички с филц

Филцът е вид мек плат, който всъщност е най-старата форма на производство на платове позната от човечеството, но с него стават и най-бързите и готини коледни картички. Така че ако ви трябва такава в последния момент, просто си осигурете филц, лепило, ножица и картон. Изрязвате от филца различни коледни мотиви: елха, коледни украси, а защо не дори послания с буквички. Сгъвате картона на две, лепите вашите украси за картичката, оставяте да изсъхне за 10 минути, докато измислите посланието и сте готови.

Симпатичен снежен човек от печат с картоф

Какво по-коледно нещо може да има от снежния човек. Все пак всички свързваме коледата със снега и елхите, нали? Е тогава една лесна и бърза картичка със снежен човек е идеална. За тази ще ви трябват просто картон, боя и половин картоф. Топвате картофа в боята, след това правите печат върху картона, дорисувате детайлите на снежния човек, оставяте да изсъхне за малко и сте готови.

Коледна картичка от салфетки

Вкъщи със сигурност ви се намират някакви салфетки, нали. Е, ако бързате за коледна картичка и те са идеални. Вземете 5 салфетки с различна украса, боя, лепило, ножица и картон и сте готови. Прегънете картона на две като за картичка, нарисувайте му една кафява черта по средата. Докато боята изсъхне от салфетките изрежете различни правоъгълници. След това ги лепите и сте готови.

Картичка с блясък

Тук ще кажем само едно – с малко блясък дори картичка с едно просто „Весела Коледа и щастлива Нова година“ става прекрасна!


Картичка с панделка

Просто ще ви кажем, става ефектна и красива. Как точно обаче да я изработите смятаме, че вие ще решите по-добре.

Снимки: www.buzzfeed.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град