конкурси

Начало | конкурси | Джурасик свят „посети“ и оригинални награди спечели!

Джурасик свят „посети“ и оригинални награди спечели!

Аз детето | 2018-06-03

Джурасик свят „посети“ и оригинални награди спечели!

Благодарим на всички, които се включиха в играта! Надяваме се, че сте отишли да гладета „Джурасик свят: Рухналото кралство“, защото филма и страхотен. А сега ето и имената на участниците, които днес имаха най-много късмет:

  • Деляна Христова;
  • Дебора Стойчева;
  • Никифор Петров.

Честито! Считано от днес (20-ти юни) до три дни ще се свържем с вас, за да ви кажем как можете да получите наградите си. А всички приканваме да участват и в останалине ни конкурси, които са не по-малко вълнуващи. 

* * *

Добре дошли в Джурасик свят! Този юни създадената от Стивън Спилбърг и Майкъл Крайтън свръхпопулярна филмова поредица, в която динозаврите са възкресени за нов живот, се завръща на голям екран с „Джурасик свят: Рухналото кралство“. Най-новият филм от култовата поредица за истинските динозаври, такива каквито са били, ще ни отведе на вълнуващо приключение, в което нови и познати герои ще се сблъскат с нови и непознати динозаври. Толкова впечатляващи и невиждани досега!

Минали са три години години откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягали динозаври. Това обаче не означава, че динозаврите ги няма. Напротив, сега те са дори по-опасни, защото се скитат из джунглата без ограничения. Когато обаче вулканът на този остров се активизира и заплашва да направи динозаврите отново изчезнал вид, Оуен (Крис Прат) и Клеър (Брайс Далас Хауърд) се включват в операция по спасяването на колкото може повече видове. Оуен е твърдо решен да намери любимката си Блу, която все още се скита из джунглата, а Клеър е открила нова доза възхищение към тези създания и превръща тяхното оцеляване в мисията на своя живот.

Джурасик свят: Рухналото кралство“ обещава да поднесе още по-голямо приключение и напрежение, превърнали се в синоними на една от най-обичаните поредици в киното. Вече нямате търпение да разберете какво се случва по-натам. Какво ще стане с Блу, Оуен и Клеър. Е, за да задоволим още малко любопитството ви, ще ви кажем, че в новия филм ще има динозаври, които не сте си и представяли, че можете да видите. Толкова величествени, огромни и малко страховити, че е трудно да бъдат описани. Затова най-добре ще бъде заедно да изчакаме 8-ми юни, за да се гмурнем в това невероятно приключение.

Знаете също така че вече ни е традиция да правим с вас чакането малко по-приятно. Затова заедно с партньорите ни от „Форум Филм България“ имаме за вас чудесна игра с невероятни динозавърски награди! Печат с любимата Блу, детска блуза и детска тениска от филма. За да вземете една от тях и да я носите гордо трябва да направите нещо много лесно и приятно. Малко по-надолу ще видите трейлъра на филма – изгледайте го внимателно и просто ни отговорете на един въпрос! Даже може да го изгледате и два пъти, за да сте сигурни в отговора.

Какво казва Оуен на Блу, когато я вижда за първи път?

а. „Здравей, Блу. Познаваш ме“

б. „Здравей, Блу. Как си?“

в. „Здравей, Блу. Ела с мен!“

г. „Здравей, Блу. Не съм те виждал отдавна!“

След това ни го изпратете на имейл info@az-deteto.com до 17-ти юни, заедно с вашите име и фамилия и стискайте палци точно вашето име да бъде изтеглено. Вероятността да спечелите супер готина награда е голяма. И разбира се не забравяйте, че „Джурасик свят: Рухналото кралство“ ви очаква в кината от 8-ми юни на 3D, IMAX 3D и 4DX!



Коментари
16 коментара

ПЕТЯ , 7Г г.,

Публикувано на 06.06.2018

отговорите идват сами от сърцето

ПЕТЯ , 7 г.,

Публикувано на 07.06.2018

кажете ми дали е вярно

От редакцията: Здравей, не съвсем, молим погледни отново трейлъра и ще видиш отговора. :-)

Лъчезар Монов, 7 г.,

Публикувано на 07.06.2018

Ще имали конкурси на мездозвезни войни и на лего нинджаго

От редакцията: Здравей, за сега не сме планирали такива, но ще имаме на 11-ти юни друг интересен свързан с ново филмче, така че провери и ще се радваме да се включиш.

niki i sisi petrov i slavcheva, 10 г.,

Публикувано на 09.06.2018

извинете ние мислим че има 2 правилни отговора а и в

От редакцията: Да, така е, който и да напишете от тях ще го приемем. ;-)

Лъчезар Монов, 7 г.,

Публикувано на 10.06.2018

супер конкурс

Моника Иванова, 13 г.,

Публикувано на 16.06.2018

Изписва ми че имейлът ви е невалиден

От редакцията: Здравей, молим опитай пак да изпратиш писмото, със сигурност е този, защото получаваме от други участници писма там, а и ей сега проверихме. Така че молим опитай пак да изпратиш отговора си на info@az-deteto.com

Гергана Книжарова, 12 г.,

Публикувано на 18.06.2018

Можели ако съм една от печелившите детска тениска

От редакцията: Може.

никифор , 10 г.,

Публикувано на 20.06.2018

А С ТОМБОЛА ЛИ Е КОНКУРСА

От редакцията: С томбола е, да. Просто няма как иначе. :-)

Никифор Петров , ,

Публикувано на 23.06.2018

А вече минаха три дена и не съм получил нищо

От редакцията: Ще пишем пак.

Никифор Петров , ,

Публикувано на 27.06.2018

А каква ще е награда ми

От редакцията: Тениска.

Никифор Петров , ,

Публикувано на 28.06.2018

А за рисунките от конкурса за фено меналните.Аз съм братовчед на Силвана Славчева и и помагах за рисунката и д а бълва огън аз и казах тя ме помоли а Кристиана Тодорова е снимала рисунката от изложба видях а онова десет годишно момиче което се е нарисувало в космоса е прекипирала всичко от приложение само косата я е нарисувала сама

Симеон , ,

Публикувано на 28.06.2018

Никифоре, научи се да пишеш правилно, пък тогава съди другите! Нямаш ли малко достойнство... Постоянно се пазариш за получаване на награди... Остави екипа на "Аз-детето" да взима правилните решения. Не изземай функциите им.

Никифор Петров , ,

Публикувано на 02.07.2018

Симеоне, Значи е чесно да награждават тези които мамят така ли но щом ти мислиш че е чесно.Например да има конкурс в който трабва да ни нарисувамен с семейството ни.Аз може да кажа на приятел да го нарисува в место мен ще е чесно ли да спечеля

Симеон , ,

Публикувано на 02.07.2018

Мисля, че решенията на екипа са най-правилни. А ти постоянно се пазариш като на пазар. Примири се, че другите могат да рисуват по-добре от теб. Те посещават школи и са талантливи.

Никифор Петров , ,

Публикувано на 02.07.2018

Аз не съм ти някоя бабичка и аз мисля че решението на компанията е най-важно но според мен не е чесно да печелят тези които мамят и аз не им завиждам че ходят в школи ако е истина

Никифор Петров , ,

Публикувано на 02.07.2018

Нямам търпение да получа наградата си как мога да ви се отблагодаря кажете моля

От редакцията: Здравей, по принцип няма нужда, но винаги можеш да участваш и в бъдещите ни конкурси и понякога да посещаваш сайта. ;-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град