любими герои

Начало | любими герои | Джийн – най-обикновено необикновеното емоджи!

Джийн – най-обикновено необикновеното емоджи!

Мирела Любенова | 2017-07-21

Джийн – най-обикновено необикновеното емоджи!

Съвсем наскоро емоджитата бяха обявени за откритието на годината! Разбрахме, че има вода на Марс, че има още една планета, която прилича на Земята. Бяха открити розови мравки и много още нови видове животни, дори и такива, които мислехме за изчезнали, но емоджитата са откритието на годината! В това няма нищо странно – все пак ги използваме всеки ден, всеки от нас, постоянно! Усмихнати, намръщени, плачещи, намигащи, плезещи се и още какви ли не емоджита непрекъснато обикалят из целия интернет. Чудили ли сте се обаче какво правят, когато никой не ги използва и намират миг спокойствие! Същото като вас! Играят, ядат и спят! Единствената разлика е, че те винаги трябва да са в бойна готовност, за да можете да ги използвате. А, да, и че имат само една-единствена емоция... или поне повечето от тях!

Добре дошли в тайния свят на емоджитата, скрит във вашия . Този се нарича с простото име Текстополис и в него живеят всички онези емоджита, които използваме или пък не използваме всеки ден! Светът им, също като нашия е доста интересен и макар че повечето от тях изпитват само една емоция, през целия си живот са си добре. Живеят си спокойно, ходят понякога на кино и дори имат семейства и деца. Знаете обаче как понякога в компютрите стават грешки или както често ги наричаме бъгове. Това става и в света на емоджитата, нали те все пак са създадени от технологиите.

Така един ден в Текстополис се „ражда“ Джийн! Той е щастлив млад емотикон, който някога ще наследи работата на баща си, а именно да бъде „blah“ емоцията. Само дето нещата много се объркват, когато се оказва, че Джийн изпитва много повече емоции също като хората и понякога му е много трудно да ги контролира. Това му създава известни проблеми в работата и доста често се дъни, когато някой избере него за чата си. Това естествено натъжава баща му, както и него самия. Така един ден Джийн решава, че трябва да направи нещо и да стане „нормално“ емоджи. Той намира приятел в лицето на Дай Пет . Той също е едно доста отритнато емоджи, защото почти никой не го използва. В борбата за „нормалност“ се включва и Джейлбрейк! Тя също е е емоджи и сигурно не сте чували за нея, защото също е в категорията на неизползваните. Тримата приятели ще се впуснат заедно в едно невероятно приключение през целия ви компютър, за да намерят Кода и да „поправят“ Джийн. Накрая обаче ще открият още по-голямата тайна и в крайна сметка ще се окаже, че точно от тях, необикновените и шантави жители на Текстополис зависи съдбата и цялото му съществуване въобще.

Дали Джийн и приятелите му ще се справят с това, ще видим във филма „Емотикони: Изрази себе си!“. Само остава да ви кажем, да не се чудите защо понякога едно и също емоджи си променя физиономиите в чатовете ви. Това е Джийн и ви поздравява!



Коментари
2 коментара

Симона Тодорова, 13 г.,

Публикувано на 22.07.2017

Много искам да гледам филма!!!

Ивайла Христова, 11 г.,

Публикувано на 26.08.2018

Филма е уникален!!! Мога да гледам само него...НЯМА ДА МИ УМРЪЗНЕ!!!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град