игри за навън

Начало | игри за навън | Да пренесем Майнкрафт в реалността с тази интересна игра!

Да пренесем Майнкрафт в реалността с тази интересна игра!

Аз детето | 2017-06-14

Да пренесем Майнкрафт в реалността с тази интересна игра!

Има ли тук фенове на Майнкрафт? Бяхме сигурни, че е така. Вярно, че играта стана модерна още преди поне година, а може и повече време да има, но и си остава все така интересна и провокираща въображението на малки и големи. Да не говорим, че има все по-нови и нови неща и просто няма как да я оставиш. От строежи и оцеляване, вече имаме хиляди на брой сървъри, в които можем да играем не само с приятели, но и с хора от целия свят. Да не говорим пък за миниигрите в тези сървъри, които са толкова много, колкото са и хората по света, защото всеки човек измисля своя игра и стига другите да я харесват можеш да играеш на нея. Така преди няколко дни попаднахме на миниигра наречена „Speed Builders“. Тя е чисто и просто забавно състезание. Показват ти фигура и ти трябва да я построиш максимално същата за някакво определено време. След това фигурите се оценяват и този, който е я направил най-неправилно изгаря. Така се строи докато остане само един.

Играта е наистина доста забавна и може да си седиш пред компютъра с часове. Само дето нали пък лятната ваканция е точно за обратното – да играеш навън. Тогава решихме просто да пренесем забавната игра в реалността навън. Естествено тя няма как да изглежда по същия начин, но пък е по същите правила и е също толкова забавна.

За да я опитате и вие, при това в реалния свят, трябва да се съберете поне 3-ма желаещи, за всеки от вас трябва да има тебешири и съответно хубаво място за рисуване. Всички тези неща лятото ги предлага, така че нямате извинения да не опитате поне. След като имате необходимите материали един от вас трябва да е съдията. Хубаво е това да е или най-малкият или най-големият от веселата ви банда. Той рисува определена фигура с тебеширите. След това всички имате около 30 секунди да я разгледате. Накрая трябва да имате около минута да прерисувате фигурата по възможно най-същия начин. Както вече разбрахте след това съдията определя кой се е справил най-зле и този участник се отстранява от състезанието. Печели този, който остане последен. Хубаво е всяка нова фигура да е по-сложна, за да е по-интересно.

Сега вече знаете как се играе, остава да излезете навън и да опитате, гарантираме, че ще се забавлявате цял ден!

С тебешири можете да правите и други забавни неща:
Весел артпроект с тебешири и много цветя
Течен тебешир: най-готиното забавление за лятото



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град