Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Бъмбълби идва в кината със самостоятелен филм

Бъмбълби идва в кината със самостоятелен филм

Аз детето | 2017-08-01

Бъмбълби идва в кината със самостоятелен филм

Вчера в Калифорния започнаха снимките на първия самостоятелен филм от поредицата „Трансформърс“. Историята ще бъде с главен герой Бъмбълби и ще нахлуе в кината на 21 декември 2018 г. Създателите на филма са се спрели на локации само в Калифорния, както в северна, така и на юг. Режисьор е Травис Найт („Кубо и пътят на самурая“, „Коралайн“), а в главните роли ще видим Хейли Стейнфелд („Така е на 17“), Памела Адлън („Луи“), Джон Сина („Баща в излишък 2“, „Тотал щета“), Джордж Лендеборг Младши („Спайдърмен: Завръщане“), Джейсън Дръкер, Кенет Чои („Американска криминална история“), Аби Куин („Телефонна линия“), Рейчъл Кроу („Офисът“) и Грейс Дзини („Странични ефекти“).

Годината е 1987. Докато бяга от тези, които искат да го заловят и изучават, Бъмбълби намира скривалище насред автоморгата на малко крайбрежно калифорнийско градче. Чарли (Хейли Стейнфелд) е на прага на пълнолетието и в търсене на своето място под слънцето. Именно тя открива Бъмбълби – ранен и съкрушен от водените битки. Чарли се заема с ремонта и когато приключва, изненадата е огромна – това не е обикновен VW Beetle.

Филмът е продуциран от ветераните от поредицата Трансформърс Лоренцо ди Бонавентура и Майкъл Бей, изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Браян Голднър и Марк Вахрадин. Крис Бригам също ще се присъедини към изпълнителните продуценти. Сценарият е дело на Кристина Ходсон.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град