покани

Начало | покани | 8-метрови дракони радват столичани в парк „Възраждане“

8-метрови дракони радват столичани в парк „Възраждане“

Аз детето | 2020-12-30

8-метрови дракони радват столичани в парк „Възраждане“

Интерактивната изложба Живите дракони – Зимна приказка“ отвори врати днес в столичния парк Възраждане. Над 20 уникални анимирани дракона са изложени в изградения парк на открито. Височината на фигурите варира от два до осем метра. Изложбата е интерактивна и анимирана – всички дракони ръмжат и се движат. Всеки от драконите има свой собствен глас, начин на поведение и дори характер.

Цялостната концепция за атракциона и оформлението на тематичния парк е дело на Коко Ейджънси. Това е българска компания, която през последните 5 години представя на световно ниво редица интерактивни и образователни изложби за деца, ученици и възрастни. В София подобен вид фентъзи парк е напълно нова форма на развлечение. През изминалите две години изложбата гостува в Израел, Саудитска Арабия, Полша и Украйна, обясниха организаторите. Паркът работи в съответствие с всички противоепидемични мерки, въведени в столицата.

Билетите са с цени от 12 лв. за деца (от 2 до 18 г.), и 15 лв. за възрастни. Организаторите са предвидили и възможност за закупуване на семеен билет. Децата под 2 г. влизат безплатно. Паркът ще бъде отворен всеки ден от 10:00 ч. до 20:00 ч. Изложбата ще бъде до 15 март 2021 г.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град