любопитно

Начало | любопитно | 5 деца инфлуенсъри, които си струва да последвате в Инстаграм

5 деца инфлуенсъри, които си струва да последвате в Инстаграм

Аз детето | 2020-07-29

5 деца инфлуенсъри, които си струва да последвате в Инстаграм

В Instagram има много видове различни инфлуенсъри. Може би знаете за най-популярните блогъри за красота, за храни или дори за домашни любимци. Но какво ще кажете за децата инфлуенсъри? Да, чухте правилно, има такива. И те са също толкова добри, колкото и техните пораснали колеги! А дори и още по-интересни и вдъхновяващи. От мода до играчки и начин на живот, тези хлапета наистина задават тенденциите за децата от цял свят и си струва да ги последвате или пък да се вдъхновите от тях за ваш профил.

Kcstauffer

Със сигурност в мрежата има много профили, в които майките снимат децата си повече от тях, но този е уникален. Той е изцяло превзет от очарователните 5-годишни близначки, които всъщност са известни в мрежата още от три-годишна възраст. Близначките имат многобройни сътрудничества с марки за детски принадлежности, храна и дрехи, а техните ревюта на тези вещи са очарователни. Още по-забавни са личните им мисли за хората, които ходят на фитнес или за манджите на мама. Само ги вижте и гарантираме, че веднага ще се усмихнете.

fashion_laerta

В публикациите си Лаерта се представя в стилни тоалети и готини пози. Тя наистина изглежда като родена да диктува модата. Ако обичате дрехите, прическите и искате да знаете кое е модерно в момента, Лаерета ще ви даде полезни съвети с всеки нейн пост.

coco_pinkprincess

Най-характерната й запазена марка вероятно са нейните екстравагантни слънчеви очила, които носи почти във всяка снимка. Изненадващо, японското момиче е най-популярно в САЩ. Само 3,7% от последователите ѝ всъщност са от нейната родна страна, Япония. Но пък ако обичате различните очила – тя е точно за вас.

Ministylehacker

Базиран в Лос Анджелис, акаунтът на хлапетата се ръководи от майка им Колет, която публикува теми като родителство, мода и пътувания. Първоначално тя създава акаунта с най-големия си син Райкър, за да „хакне“ стила на знаменитости като Райън Гослинг или Фаръл, но вместо да позволи на Райкер да носи дизайнерски дрехи, се насочи към по-благоприятни за бюджета опции като H&M и Target. И заедно с хлапетата днес дават съвети как да изглеждате като истински звезди, но да не харчите милиони за това.

Milliebellediamond

Нейният акаунт е по-малко професионален, що се отнася до модните снимки, защото баща ѝ е професионален фотограф, но по-скоро включва и някои смешни или глупави снимки, което го прави по-автентичен и забавен за гледане. Въпреки това, Мили-Бел вече направи първата си поява на червения килим на 2-годишна възраст в сътрудничество с детската марка Little Miss Aoki. Гарантираме ви, това момиченце ще ви открадне сърцето, а и ще ви даде доста полезни и по детски мъдри мисли за важните неща в живота.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град